Kısa Film Yarışması
Kısa Film Yarışması Kısa Film Yarışması Kısa Film Yarışması Kısa Film Yarışması Kısa Film Yarışması

Toplumsal gelişmenin bireylerin potansiyelinin ortaya çıkartılması ve ilham veren hikayelerin toplumla paylaşılmasıyla mümkün olacağı anlayışıyla çok sayıda projeyi destekleyen Sabancı Vakfı, toplumsal sorunların sanat aracılığıyla ele alınmasını desteklemek amacıyla Kısa Film Yarışması düzenlemektedir.

Sabancı Vakfı Kısa Film Yarışması ile sinemanın yaratıcı bakış açısından, etki gücünden yararlanarak toplumsal konularda farkındalık yaratmak hedeflenmektedir.

Kısa Film Uzun Etki” sloganıyla düzenlenen yarışma ile ilgili tüm detayları www.kisafilmuzunetki.org adresinden öğrenebilir, facebook.com/kisafilmplatformu, twitter.com/kisafilmplat, instagram.com/kisafilmplatformu sosyal medya adreslerinden de gelişmeler takip edilebilir.