Küresel Filantropi Ağı (GPC)
Küresel Filantropi Ağı (GPC) Küresel Filantropi Ağı (GPC) Küresel Filantropi Ağı (GPC) Küresel Filantropi Ağı (GPC)

Küresel Filantropi Ağı (The Global Philanthropists Circle-GPC) dünya çapında hayırseverlik alanında lider ailelerin bir araya geldiği ve küresel yoksulluk ve sosyal adalet için çalışmalar yürüttükleri dinamik bir ağdır. GPC, Synergos Yönetim Kurulu Başkanı Peggy Dulany ve babası David Rockefeller tarafından 2001 yılında kurulmuştur.

Kuruluşundan bu yana, üyelerine ortaklık ve deneyim paylaşım fırsatları sunan GPC, hayırseverlik alanında yapılan çalışmaların etkisini artırmayı ve üyelerin daha etkili birer sosyal yatırımcı olmalarını sağlamayı amaçlamaktadır.

Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı’nın 2010 yılından bu yana üye olduğu GPC’de 25’i aşkın ülkeden 65 aile ve 250 bireysel hayırsever bulunmaktadır.

Daha fazla bilgi için tıklayınız…