Logo Kullanımı

Sabancı Vakfı Logosu Kullanım Kuralları

• Logo, hiçbir şekilde değiştirilerek kullanılamaz (ebat, renkler, zemin tonuna göre kullanımı), gerekli olduğu hallerde büyütülür veya küçültülebilir. Boyutu uzatılıp, genişletilemez ve daraltılamaz.
  • Logo, sadece Sabancı Vakfı’na doğrudan bağlantılı basılı dokümanlarda veya web sayfalarında kullanılabilir, Sabancı Vakfının bağlantısı olmayan herhangi bir konu için kullanılamaz.
  • Logo, başka bir logonun parçası ya da bir tasarım öğesi olarak kullanılamaz.
  • Logo, Sabancı Vakfı’nın haklarını engelleyecek şekilde kullanılamaz.
  • Logo kullanımı, kullanıcılara Sabancı Vakfı ile ilgili herhangi bir hak vermez.
  • Logo kullanımı kurallarına uygunsuz hareket eden, Sabancı Vakfı’nın haklarını çiğneyen veya yasalara aykırı kullananlara karşı Sabancı Vakfı yasal işlem başlatma hakkını saklı tutar.

Sabancı Vakfı Logosu Kullanım Örnekleri

• Beyaz ve açık tonlu zeminlerde Vakıf ismini oluşturan harfler siyah, SA harfleri beyaz, SA işaretinin yuvarlakları Sabancı mavisi kullanılır.
PNG     -     FREEHAND
  • Orta ve koyu tonlu zeminlerde Vakıf ismini oluşturan harfler ve SA harfleri beyaz, SA işaretinin yuvarlakları Sabancı mavisi kullanılır.
PNG     -     FREEHAND
  • Siyah tonlu zeminlerde Vakıf ismini oluşturan harfler beyaz, SA harfleri siyah, SA işaretinin yuvarlakları beyaz kullanılır.
PNG     -     FREEHAND
  • Sabancı mavisi zeminlerde Vakıf ismini oluşturan harfler beyaz, SA harfleri Sabancı mavisi, SA işaretinin yuvarlakları beyaz kullanılır.
PNG     -     FREEHAND