Sabancı Vakfı | 40. Yıl
Marmaris Sabancı Anadolu Lisesi - Muğla
Marmaris Sabancı Anadolu Lisesi - Muğla Marmaris Sabancı Anadolu Lisesi - Muğla Marmaris Sabancı Anadolu Lisesi - Muğla

İlk defa 1949 yılında ortaokul eğitimi ile hizmete açılan okulda 1973 yılında lise eğitimi de başlatılmıştır.

1993 yılında Sabancı Vakfı tarafından yaptırılan onarım, tadilat ve ek restorasyondan sonra adı Marmaris Sabancı Lisesi olarak değiştirilen okulun kullanım hakkı Milli Eğitim Bakanlığı'na devredilmiştir.

Temmuz 2010’da Anadolu Lisesine dönüştürülerek Marmaris Sabancı Anadolu Lisesi adını alan okul, toplam 7.387 m2 alan üzerine kurulmuş olup, 2.029 m2 kapalı alana sahiptir.

1.200 civarında öğrencinin öğrenim gördüğü Marmaris Sabancı Anadolu Lisesi'nde 27 derslik, fen ve bilgisayar laboratuvarları, kütüphane, çok amaçlı salon, spor salonu, idari ofisler ve kantin bulunmaktadır.

Marmaris Sabancı Anadolu Lisesi kız voleybol takımı ve folklor ekiplerinin il bölge birincilikleri olmakla birlikte okulda tiyatro, şiir, kompozisyon ve resim etkinlikleri yapılmaktadır.

Adres :  Atatürk Bulvarı No:2 48700 Marmaris-Muğla
Tel :  (252) 412 10 09
Faks :  (252) 412 92 68
Web Adresi www.sl.k12.tr