2010 Yılı Sakıp Sabancı Yaşam Boyu Başarı Ödülü’nün Sahibi Müşfik Kenter
2010 Yılı Sakıp Sabancı Yaşam Boyu Başarı Ödülü’nün Sahibi Müşfik Kenter 2010 Yılı Sakıp Sabancı Yaşam Boyu Başarı Ödülü’nün Sahibi Müşfik Kenter

Festival kapsamında 2005 yılından bu yana tiyatro sanatının gelişmesine önemli katkılarda bulunmuş ustalara minnet ve saygı sunmak amacıyla verilen "Sakıp Sabancı Yaşam Boyu Başarı Ödülü"nün bu yılki sahibi usta tiyatrocu Müşfik Kenter oldu.

Müşfik Kenter yaptığı konuşmada "Çok onurlandım, çok gururlandım. Sahnede konuşuyorum ama burada şimdi konuşmak başka" dedi.