"Okumak, Okumak, Okumak" Oyunu (2011-2012 / 2012-2013 / 2013-2014)

İlköğretime devam eden öğrencilere, öğretmenleri "Büyüyünce ne olacaksın?" konusunda ödev verirler. Her zaman toplandıkları arsada bir araya gelen çocuklar, büyüyünce ne olacaklarını konuşurlar.

Apartman görevlisi ailenin çocuğu Mehtap, okumak istiyordur. Annesi de okumasından yanadır ama babası okumasını istemez. İşçi ailenin çocuğu Deniz bilgisayar programcısı, öğretmen ailenin çocuğu Yelda öğretmen, zengin ailenin çocuğu Kader doktor olmak istiyordur. Babası esnaf olan Emre’nin aklı futbolcu olmaktadır.

10 yıl sonra buluşma kararı verip, yıllar sonra bir araya gelirler. 5 arkadaş bakalım ideallerine kavuşabilecekler mi?

Hep Beraber İzleyip, Görelim.

Yazan : Arslan Kacar
Yöneten : Deniz Salman