Özel Bölümler

Sabancı Vakfı Fark Yaratanlar Programı 8 Mart 2012 Dünya Kadınlar Günü, 10-16 Mayıs 2012 Engelliler Haftası ve 19 Mayıs 2012 Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda özel bölümler yayınladı. Özel bölümlerde kadınların, gençlerin ve engellilerin güçlenmesi ve topluma katılmaları için çalışan Fark Yaratanlar anılıyor.

Bunun yanı sıra, birinci ve ikinci sezonda Fark Yaratanlar’a katılarak projeleri ile toplumun dikkatini çeken Fark Yaratanlar’ın, programa katıldıktan sonra hayatlarında ve projelerinde meydana gelen değişimi ve yeni projelerinin gelişimini anlattıkları özel bölümler de izleyiciyle buluşuyor.