Get the Flash Player to see this player.
Sabancı Vakfı Eğitim Ödülü - Polis Akademisi
Sabancı Vakfı Eğitim Ödülü - Polis Akademisi Sabancı Vakfı Eğitim Ödülü - Polis Akademisi Sabancı Vakfı Eğitim Ödülü - Polis Akademisi Sabancı Vakfı Eğitim Ödülü - Polis Akademisi

Merhum Sakıp Sabancı’nın isteği üzerine 1994 yılında başlatılan ödül programı kapsamında her ders yılı sonunda Polis Akademisi’nden ilk 10 derece ile mezun olan öğrencilere verilmektedir.

Eğitim Ödülleri; birincilere 20, ikincilere 15, üçüncülere 10, diğerlerine ise 5’er Cumhuriyet Altını karşılığı Türk Lirası nakit ödeme şeklinde olup, ayrıca ödüle hak kazanan öğrencilerin isimlerine düzenlenmiş birer sertifika verilir.

Üyelikler | SSS | Basın Haberleri | Sosyal Medya | Multimedya Galeri | Logo Kullanımı | Site Haritası | İletişim Sabancı Vakfı - Tüm Hakları Saklıdır.   Sabancı Vakfı Facebook Sayfası   Sabancı Vakfı Twitter Sayfası