Sabancı Vakfı Eğitim Ödülü - Polis Koleji
Sabancı Vakfı Eğitim Ödülü - Polis Koleji Sabancı Vakfı Eğitim Ödülü - Polis Koleji Sabancı Vakfı Eğitim Ödülü - Polis Koleji Sabancı Vakfı Eğitim Ödülü - Polis Koleji

Merhum Sakıp Sabancı’nın isteği üzerine 1994 yılında başlatılan ödül programı kapsamında her ders yılı sonunda Polis Koleji 'nden ilk 10 derece ile mezun olan öğrencilere verilmektedir.

Eğitim Ödülleri; birincilere 20, ikincilere 15, üçüncülere 10, diğerlerine ise 5’er Cumhuriyet altını karşılığı Türk Lirası nakit ödeme şeklinde olup, ayrıca ödüle hak kazanan öğrencilerin isimlerine düzenlenmiş birer sertifika verilir.