Sabancı İlkokulu - Adana
Sabancı İlkokulu - Adana Sabancı İlkokulu - Adana Sabancı İlkokulu - Adana Sabancı İlkokulu - Adana

1988 yılında hizmet vermeye başlayan Sabancı İlkokulu toplam 8.060 m2 alan üzerinde kurulmuş olup, 2.100 m2 kapalı alana sahiptir.

Sabancı Vakfı tarafından yaptırılan okulun kullanım hakkı Milli Eğitim Bakanlığı’na devredilmiştir.

Sabancı İlkokulu’nda 100 kişilik toplantı salonu, 16 derslik, 24 kişilik bilgi teknolojileri sınıfı, spor odaları, idari ofisler, fen laboratuvarı, arşiv ve kantinin yanı sıra okul bahçesinde basketbol ve voleybol sahası bulunmaktadır.

Adres :  Belediye Evleri Mah. 84071 Sok. No:2 Çukurova-Adana
Tel :  (322) 239 08 36