Sabancı Kız Öğrenci Yurdu - Niğde
Sabancı Kız Öğrenci Yurdu - Niğde Sabancı Kız Öğrenci Yurdu - Niğde Sabancı Kız Öğrenci Yurdu - Niğde

7.795 m2 alan üzerinde kurulmuş olan Sabancı Kız Öğrenci Yurdu, Sabancı Vakfı tarafından yaptırılarak kullanım hakkı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na devredilmiştir. Yurdun 480 öğrenci kapasitesi bulunmaktadır.

Eğitim kurumlarında öğrenim gören kız öğrencilere sıcak bir yuva sağlayan Sabancı Kız Öğrenci Yurdu'nda yatakhanelerin yanı sıra duş, çamaşırhane, modern bir mutfak, kafeterya, idari ofisler ve etüt salonları bulunmaktadır.

Adres :  Aşağıkayabaşı Mah. Alparslan Türkeş Bulvarı No:6 Merkez Niğde
Tel :  (388) 221 00 50