Sabancı Kız Öğrenci Yurdu - Yozgat

1990-1991 eğitim-öğretim yılında hizmet vermeye başlayan Sabancı Kız Öğrenci Yurdu, 1.600 m2 kapalı alana sahiptir.

Yurt, Sabancı Vakfı tarafından yaptırılarak kullanım hakkı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na devredilmiştir.

Yozgat şehir merkezinde, Yozgat-Sivas Karayolları üzerinde bulunan Sabancı Kız Öğrenci Yurdu'nda 198 kız öğrenci barınabilmektedir.

4 kattan oluşan Sabancı Kız Öğrenci Yurdunda yatakhanelerin yanı sıra mutfak, yemek salonu ve dinlenme odaları bulunmaktadır.

Adres : Bahçeşehir Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No:306 Yozgat
Tel : (354) 212 55 95