Sabancı Kız Öğrenci Yurdu - Mustafa Kemal Üniversitesi - Hatay

Mustafa Kemal Üniversitesi’nde öğrenim gören kız öğrencilerin barınma ihtiyaçlarını karşılayan Sabancı Kız Öğrenci Yurdu, 568 öğrenci kapasitesine sahiptir.

Sabancı Kız Öğrenci Yurdu, Sabancı Vakfı tarafından yaptırılarak kullanım hakkı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu’na devredilmiştir.

4.800 m2 alana sahip olan Sabancı Kız Öğrenci Yurdu öğrencilerin tüm çalışma ve barınma ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Yurtta yatakhanelere ek olarak idari bölümler, etüt salonları, modern bir mutfak, kafeterya salonu, duş ve çamaşırhane gibi bölümler bulunmaktadır.

Adres :  İskenderun Yolu Üzeri Bölge Trafik Karşısı Hatay
Tel :  (326) 267 38 10-11
Faks :  (326) 267 37 82
Yurt Müdürü :  İhsan Yılmaz