Sabancı Kız Öğrenci Yurdu - Süleyman Demirel Üniversitesi - Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi Kampüsü içerisinde 2000 yılında Sabancı Erkek Öğrenci Yurdu olarak hizmet vermeye başlayan bina, kız öğrencilerin yurt gereksiniminin artması nedeniyle gerekli düzenlemeler yapılarak 2003-2004 eğitim-öğretim yılında Kız Öğrenci Yurdu olarak hizmet vermeye başlamıştır.

288 kişilik kapasitesi olan yurt, Sabancı Vakfı tarafından yaptırılarak kullanım hakkı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu’na devredilmiştir.

Öğrencilerin tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere inşa edilen yurtta yatakhanelerin yanı sıra mutfak, yemekhane, idari bölümler, dinlenme odaları ve kitaplık bulunmaktadır.

Adres :  Süleyman Demirel Üniversitesi 32260 Merkez-Isparta
Tel :  (246) 237 06 49
Faks :  (246) 237 04 21
E-Posta yurtkurisparta@hotmail.com