Sabancı Kız Yetiştirme Yurdu - Şanlıurfa
Sabancı Kız Yetiştirme Yurdu - Şanlıurfa Sabancı Kız Yetiştirme Yurdu - Şanlıurfa Sabancı Kız Yetiştirme Yurdu - Şanlıurfa Sabancı Kız Yetiştirme Yurdu - Şanlıurfa

Sabancı Kız Yetiştirme Yurdu 1989 yılında Sabancı Vakfı tarafından yaptırılarak kullanım hakkı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na (mülga Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu) devredilmiştir.

13-18 yaş arası kız çocukların barındığı Sabancı Kız Yetiştirme Yurdu'nun 64 kişilik kapasitesi bulunmaktadır.

Öğrencilerin tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere inşa edilen yurtta yatakhanelerin yanı sıra mutfak, çamaşırhane, kitaplık ve idari bölümler bulunmaktadır.

Yurt öğrencileri boş vakitlerini geçirmek amacıyla voleybol, basketbol, masa tenisi ve satranç oynama imkanlarına da sahiptir.

İletişim Bilgileri:

Adres :

Esentepe Mahallesi Necmettin Cevheri Caddesi

No:78 Merkez - Şanlıurfa

Tel : (414) 312 94 84 - 85
Faks : (414) 315 90 43
Müdür Vekii : İbrahim Can

Üyelikler | SSS | Basın Haberleri | Sosyal Medya | Multimedya Galeri | Logo Kullanımı | Site Haritası | İletişim Sabancı Vakfı - Tüm Hakları Saklıdır.   Sabancı Vakfı Facebook Sayfası   Sabancı Vakfı Twitter Sayfası