Sabancı Kültür Merkezi - Kahramanmaraş
Sabancı Kültür Merkezi - Kahramanmaraş Sabancı Kültür Merkezi - Kahramanmaraş

1986 yılında hizmet vermeye başlayan Sabancı Kültür Merkezi, Sabancı Vakfı tarafından yaptırılarak kullanım hakkı İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne devredilmiştir.

Atatürk Parkı içinde bulunan Kültür Merkezi toplam 2.320 m2 alan üzerine kurulmuş olup 1.100 m2 kapalı alana sahiptir.

Sabancı Kültür Merkezi’nde bulunan 324 kişi kapasiteli salon,devlet ve özel tiyatroları sahnelemek, konserler, kamu kurumlarınca düzenlenen konferans, seminer, sergi ve okullar tarafından yapılan etkinlikler için kullanılmaktadır.

Merkezin zemin katı dekor ve orkestra odası, giriş katı seyirci salonu, sahne idare odaları ve fuaye olarak, ikinci katı ise sahne boşluğu, misafirhane ve idari personel için lojman olarak kullanılmaktadır.

Adres :  Atatürk Parkı İçi Kahramanmaraş
Tel :  (344) 235 15 00