Sabancı Mardin Kız Yurdu - Mardin
Sabancı Mardin Kız Yurdu - Mardin Sabancı Mardin Kız Yurdu - Mardin Sabancı Mardin Kız Yurdu - Mardin

2014-2015 eğitim yılında hizmet vermeye başlayan Sabancı Mardin Kız Yurdu Artuklu ilçesindeki ortaöğretim öğrencilerinin barınma ihtiyacını karşılamak amacıyla 4.160 m2 olarak inşa edilmiştir.

Sabancı Vakfı katkılarıyla yaptırılan yurdun kullanım hakkı Milli Eğitim Bakanlığı’na devredilmiştir.

Sabancı Mardin Kız Yurdu 50 odası ile 200 öğrenci kapasiteli olup, yurtta iki engelli odası, mutfak, yemekhane, etüt odası, revir, sığınak ve çamaşırhane bulunmaktadır.

Adres :  Yenişehir Mahallesi Hilton Oteli Yanı Ravza Caddesi Artuklu - Mardin
Tel :  (482) 212 56 10