Sabancı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu - Giresun

Daha önceleri Akbank Şubesi olarak hizmet vermekte olan bina, banka şubesinin kapanmasıyla Sabancı Vakfı tarafından bakım-onarımdan geçirilerek öğretmenevine dönüştürülmüştür.

1995 yılında hizmete giren Sabancı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu’nun kullanım hakkı 49 yıllığına Milli Eğitim Bakanlığı’na devredilmiştir.

409 m2 kapalı alana sahip olan Sabancı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu, 20 yatak kapasitesi ve lokal bölümü ile Eynesil ilçesinin öğretmenlerinin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Sabancı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu'nda Öğretmenler Gününde faaliyetler düzenlenmekte olup ayrıca okul aile birliği toplantıları yapılmaktadır.

İletişim Bilgileri

Adres :  Gümüşçay Mahallesi Mehmet Somuncuoğlu Caddesi Eynesil-Giresun
Tel :  (454) 581 43 10
E-Posta eynesilogretmenevi@hotmail.com