Sabancı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu - Isparta
Sabancı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu - Isparta

Daha önceleri Akbank Şubesi olarak hizmet vermekte olan bina, banka şubesinin kapanmasıyla 29 Ağustos 1995 tarihinde Sabancı Vakfı tarafından Sabancı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu’na dönüştürülerek kullanım hakkı Milli Eğitim Bakanlığı’na devredilmiştir.

474 m2'lik kapalı alana sahip olan Sabancı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu’nda 120 öğretmen eğitim ve öğretim hizmetlerini yürüterek, sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Öğretmenevinde yatak odalarının yanı sıra 40 kişilik yemek salonu, 40 kişilik kütüphane ve 25 kişilik dinlenme salonu bulunmaktadır.

Adres :  Cami Mahallesi Hükümet Konağı Arkası No:17 Eğirdir-Isparta
Tel :  (246) 311 22 60 - 311 58 06