Sabancı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu - Konya
Sabancı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu - Konya Sabancı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu - Konya Sabancı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu - Konya Sabancı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu - Konya

Daha önceleri Akbank Şubesi olarak hizmet vermekte olan bina, banka şubesinin kapanmasıyla Sabancı Vakfı tarafından bakım-onarımdan geçirilerek öğretmenevine dönüştürülmüştür.

1994 yılında hizmete giren Sabancı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu'nun kullanım hakkı 49 yıllığına Milli Eğitim Bakanlığı’na devredilmiştir.

İlçe öğretmenlerine hizmet vermekte olan öğretmenevi 331 m2 kapalı alana sahiptir.

Sabancı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu, öğretmenlerin eğitim ve öğretim hizmetlerini yürütmelerine olanak sağlayarak,  sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Adres :  İzzetbey Mah. Alparslan Türkeş Cad. Papatya Sok. No:2 Çumra-Konya
Tel :  (332) 447 10 56