Sabancı Polisevi - İstanbul
Sabancı Polisevi - İstanbul Sabancı Polisevi - İstanbul Sabancı Polisevi - İstanbul Sabancı Polisevi - İstanbul

1993 yılında hizmet vermeye başlayan Sabancı Polisevi toplam 3.049 m2 alan üzerine kurulmuş olup, 1.645 m2 kapalı alana sahiptir.

Bina, Sabancı Vakfı tarafından yaptırılarak kullanım hakkı İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne devredilmiştir.

Üsküdar'ın Beylerbeyi semtinde yaptırılan polisevi binası, boğazın mimari tarzına uygun olarak, güvenlik görevlilerinin dinlenme, sosyal, eğitsel ve kültürel ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde projelendirilmiştir.

Sabancı Polisevi'nde dinlenme ve oyun salonları, mutfak, restoran, idari bürolar ve yazlık kullanıma elverişli teraslar bulunmaktadır. Alt kat kafe olarak üst kat ise alakart restoran olarak kullanılmaktadır.

Adres :  İskele Caddesi İdmancı Sokak No:2 Beylerbeyi-İstanbul
Tel :  (216) 321 06 56