Sabancı Vakfı Eğitim Ödülü
Sabancı Vakfı Eğitim Ödülü Sabancı Vakfı Eğitim Ödülü Sabancı Vakfı Eğitim Ödülü Sabancı Vakfı Eğitim Ödülü

1994-2014 yılları arasında "Sabancı Vakfı Eğitim Ödülleri" Polis Akademisi'nden ve Polis Koleji'nden derece ile mezun olan öğrencilere verilmiştir.

"Sabancı Vakfı Eğitim Ödülleri" ilk 10 derece ile mezun olanlardan birincilere 20, ikincilere 15, üçüncülere 10, diğerlerine ise 5’er Cumhuriyet Altını karşılığı Türk Lirası nakit ödeme şeklinde verilmiş olup, ayrıca ödüle hak kazanan öğrencilerin isimlerine düzenlenmiş sertifikalar da takdim edilmiştir.