Sabancı Vakfı - Vista Bursu

Sabancı Vakfı tarafından burs kontenjanı tahsis edilen üniversitelerin Meslek Yüksekokullarına (MYO) bağlı 2 yıllık Turizm ve Seyahat Hizmetleri ile Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümlerine sınavsız yerleştirilen öğrenciler burs kapsamında değerlendirilir.

Burs başvurusu yapmak isteyen öğrenciler öğrenim  gördükleri üniversitelerin belirlediği tarihe kadar Öğrenci İşlerine / Burs Ofisine başvuru yaparlar. Öğrenci İşleri / Burs Ofisi tarafından farklı bir tarih belirlenmediği durumda son başvuru tarihi 16 Ekim'dir.

Başvuru için lise diploma notunun en az 65 olması gerekmektedir.

Detaylı bilgi için tıklayınız...

Üyelikler | SSS | Basın Haberleri | Sosyal Medya | Multimedya Galeri | Logo Kullanımı | Site Haritası | İletişim Sabancı Vakfı - Tüm Hakları Saklıdır.   Sabancı Vakfı Facebook Sayfası   Sabancı Vakfı Twitter Sayfası