Sadıka Sabancı Çok Amaçlı Salon - İstanbul
Sadıka Sabancı Çok Amaçlı Salon - İstanbul Sadıka Sabancı Çok Amaçlı Salon - İstanbul Sadıka Sabancı Çok Amaçlı Salon - İstanbul

1991 yılında hizmet vermeye başlayan Sadıka Sabancı Çok Amaçlı Salon toplam 1.000 m2 kapalı alan üzerinde kurulmuştur.

İçişleri Bakanlığı’na bağlı olan bina, Sabancı Vakfı tarafından yaptırılarak kullanım hakkı Darülaceze Müdürlüğü’ne devredilmiştir.

Sadıka Sabancı'nın ismi verilen bina 2 ayrı bölümden oluşmakta, bir bölümü Çok Amaçlı Salon, diğer bölümü ise Yemekhane olarak kullanılmaktadır. Çok Amaçlı Salonun kapasitesi 300 kişilik olup, salonda Darülaceze binalarında çalışan personel ve buradan yararlananlara yönelik toplantılar, seminerler düzenlenmektedir. 250 kişilik kapasitesi olan yemekhaneden de yine çalışanlar ve misafirler yararlanmaktadır.

İletişim Bilgileri

Adres :  Darülaceze Caddesi No:47 Okmeydanı-Şişli-İstanbul