Sadıka Sabancı Kreşi - Yıldız Teknik Üniversitesi - İstanbul

1985 yılında hizmet vermeye başlayan Sadıka Sabancı Kreşi toplam 800 m2 alan üzerinde kurulmuş olup, 400 m2 kapalı alana sahiptir.

Sadıka Sabancı Kreşi, Sabancı Vakfı tarafından Yıldız Teknik Üniversitesi Kampüsü’nde yaptırılarak kullanım hakkı Üniversite Rektörlüğü’ne devredilmiştir.

Sadıka Sabancı Kreşi, 3-6 yaş arası çocukların düzeylerine ve bireysel yeteneklerine göre uygun çevre ve imkanlar sağlayarak bedensel, zihinsel ve sosyal yönden gelişmelerini destekleyerek temel eğitim bütünlüğü içerisinde öğrencileri ilköğretime hazırlamaktadır.

Üniversite personelinin ve civardaki ailelerin çocuklarına tam gün eğitim vermekte olan anaokulunda 5 derslik, mutfak ve yemek salonu bulunmaktadır. Anaokulunun içerisinde bulunan oyun salonunun yanı sıra havaların güzel olduğu zamanlarda öğrenciler anaokulunun bahçesinde bulunan parkta oyun oynayarak keyifli saatler geçirmektedir.

Sadıka Sabancı Kreşi’nde yılsonunda öğrenciler tarafından düzenlenen gösteriler veliler tarafından ilgiyle izlenmektedir.

İletişim Bilgileri

Adres :  Yıldız Teknik Üniversitesi Merkez Kampüsü Barbaros Bulvarı Beşiktaş-İstanbul
Tel :  (212) 383 22 97
Faks :  (212) 258 57 29