Sakarya Toyotasa Acil Yardım Hastanesi - Sakarya
Sakarya Toyotasa Acil Yardım Hastanesi - Sakarya Sakarya Toyotasa Acil Yardım Hastanesi - Sakarya

Sakarya Toyotasa Acil Yardım Hastanesi, İstanbul-Ankara TEM otoyolunda meydana gelebilecek olası trafik kazalarındaki yaralılara anında müdahale edebilmek amacıyla 15 Şubat 1995 tarihinde Sabancı Vakfı tarafından yaptırılmış ve kullanım hakkı Sağlık Bakanlığı'na devredilmiştir.

Bölgenin acil yardım gereksinimini karşılayan Sakarya Toyotasa Acil Yardım Hastanesi aynı zamanda poliklinik olarak da hizmet vermektedir. 100 yatak kapasitesi olan hastanenin sağlık hizmetleri Sakarya Devlet Hastanesi ile paralellik içinde yürütülmektedir.

4.000 m2 kapalı alana sahip, 4 kattan oluşan Sakarya Toyotasa Acil Yardım Hastanesi'nde acil yardım, yoğun bakım, röntgen, ameliyathaneler, laboratuvarlar, kan bankası, eczane ve bilgisayarlı hasta izleme odaları gibi çağdaş bir hastanede bulunması gereken tüm üniteler yer almaktadır.

Adres : Gişeler Mevki Nehir Kent Tem Üzeri Adapazarı Çıkışı Sakarya
Tel : (264) 229 31 60