Sevda Sabancı Kreşi ve Anaokulu - İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi - İstanbul

1988 yılında hizmet vermeye başlayan Sevda Sabancı Kreşi ve Anaokulu toplam 4.100 m2 alan üzerinde kurulmuş olup, 2.500 m2 kapalı alana sahiptir.

Sevda Sabancı Kreşi ve Anaokulu, Sabancı Vakfı tarafından İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Kampüsü'nde yaptırılmış ve kullanım hakkı Üniversite Rektörlüğü’ne devredilmiştir.

200 çocuk kapasiteli Sevda Sabancı Kreşi ve Anaokulu, 1-6 yaş arası çocukların güvenilir bir ortam içinde, bilimsel gelişmelere uygun olarak, eğitim vererek ve sosyal, motor, duygusal, dil ve bilişsel açıdan gelişmelerine yardımcı olarak ilkokula hazırlamaktadır.

Anaokulunda 12-36 ay arası öğrencilere 12-36 aylık çocuklar için eğitim programı, 36-72 ay arası öğrencilere Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim Programı uygulanmaktadır. Ayrıca 6 yaş grubuna İlköğretime Hazırlık Destek Programı, Gems Programı, Karakter ve Değerler Eğitimi Programı ve Proje Tabanlı Eğitim uygulanmaktadır.

150 kişilik salonu, 15-20 kişilik 12 ayrı sınıfı, sağlık ve özel ders odası bulunan anaokulunda üniversite personelinin çocuklarına tam gün eğitim verilmektedir.

İletişim Bilgileri

Adres :

İstanbul Üniversitesi, İstanbul Tıp Fakültesi

Sevda Sabancı Kreşi ve Anaokulu Çapa-İstanbul

Tel : (212) 414 20 00 Dahili: 32147-31222
Faks : (212) 414 21 46
Müdür : Pedagog Afife Çoruk
Tel : (212) 531 39 40
E-Posta :

afifecoruk@hotmail.com

itfcocukevi@istanbul.edu.tr

Üyelikler | SSS | Basın Haberleri | Sosyal Medya | Multimedya Galeri | Logo Kullanımı | Site Haritası | İletişim Sabancı Vakfı - Tüm Hakları Saklıdır.   Sabancı Vakfı Facebook Sayfası   Sabancı Vakfı Twitter Sayfası