"Sevgi Emek İster" Oyunu (2006-2007)

Mehtap Ar Çocuk Tiyatrosu, 2007 yılında 'Sevgi Emek İster' adlı oyunuyla Mardin, Şanlıurfa, Batman, Diyarbakır, Kars'ın il ve ilçe okullarındaki çocuklarla buluştu.

Sevgi Emek İster Oyunu bugüne kadar toplam 84.680 kişiye ulaştı.

Anadolu turnesinde toplam 12.720 kişi oyunu seyretme fırsatı buldu.

• Mardin'de 5.200 kişiye
  • Batman'da 1.485 kişiye
  • Kars'ta 2.550 kişiye
  • Şanlıurfa'da 1.240 kişiye
  • Diyarbakır'da 2.245 kişiye

Oyun Hakkında

Sevda, Ahmet, Bengü, Yasemin ve Mert’in yolları birgün kesişir. Sevda bitmez neşesi ve sabrı ile Ahmet’in önyargıları ile baş etmeye çalışacak.

Ahmet, Sevda ve Bengü ile uğraşacak, Bengü yeni hayatına uyum sağlamak için çabalayacak. Olaylar böyle başlayacak.

Düşünmeden kullandığımız ya da kimi zaman söylemekten korktuğumuz “sevgi” sözcüğü ne anlama geliyor acaba? Sevgi ne demek? Sevgi ne ister? Mesela “SEVGİ EMEK İSTER” diyebilir miyiz?

Gelin oyunumuzda görelim Sevda, Ahmet, Bengü, Yasemin ve Mert sevgiye nasıl yaklaşacak?

Yazan : Nuray Öykü Büyücek
Yöneten : Osman Gidişoğlu