Sabancı Vakfı | 40. Yıl
Şevket Sabancı Kütüphanesi - Yıldız Teknik Üniversitesi - İstanbul

Yıldız Teknik Üniversitesi bünyesinde 1986 yılında hizmet vermeye başlayan Şevket Sabancı Kütüphanesi toplam 2.764 m2 alan üzerinde kurulmuş olup, 2.264 m2 kapalı alana sahiptir.

Şevket Sabancı Kütüphanesi, Sabancı Vakfı tarafından yaptırılarak işletilmek üzere Üniversite Rektörlüğü’ne devredilmiştir.

Tüm Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencileri, akademik ve idari personeli üye olmak koşulu ile kütüphaneden ve ödünç verme hizmetinden yararlanabilir. Ayrıca, diğer üniversitelerin yüksek lisans ve doktora öğrencileri ile öğretim elemanları, araştırmacılar, Yıldız Teknik Üniversitesi mezunları ve özel sektör mensupları Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı'nca belirlenen koşullar çerçevesinde kütüphaneden yararlanabilmektedir.

İletişim Bilgileri

Adres :

Yıldız Teknik Üniversitesi Kütüphane ve Dökümantasyon Daire Başkanlığı

Yıldız Kampusü 34349 Beşiktaş-İstanbul

Tel : (212) 383 70 70
Faks : (212) 260 80 94
E-Posta : ktdb@yildiz.edu.tr
Web Adresi : www.ktp.yildiz.edu.tr
Daire Başkanı : R. Neslihan Mollaoğlu
Tel : (212) 383 22 10
E-Posta : neslihan@yildiz.edu.tr

Üyelikler | SSS | Basın Haberleri | Logo Kullanımı | Site Haritası | İletişim Sabancı Vakfı - Tüm Hakları Saklıdır.   Sabancı Vakfı Facebook Sayfası   Sabancı Vakfı Twitter Sayfası