Uluslararası İlişkiler
Uluslararası İlişkiler Uluslararası İlişkiler Uluslararası İlişkiler Uluslararası İlişkiler

Sabancı Vakfı, sivil toplum ve hayırseverlik alanındaki küresel yaklaşımları takip etmek ve Türkiye’de bu sektörde yapılanları uluslararası platformlarda görünür kılmak amacıyla uluslararası çalışmalar yürütmektedir. Sabancı Vakfı’nın bu kapsamda Avrupa Vakıflar Merkezi (EFC), Engelli Konsorsiyumu, ABD Vakıflar Birliği (COF), Küresel Filantropi Ağı (GPC) ve Clinton Küresel Girişimi (CGI)’ne üyelikleri ve Perkins Okulu ile işbirliği bulunmaktadır. Vakıf ayrıca uluslararası yayın ve raporlara katkı sağlamış, Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı’ya hayırseverlik ve sivil toplum alanında yürüttüğü başarılı çalışmaları nedeniyle Raymond Georis Ödülü, Clinton Ödülü ve David Rockefeller Ödülü verilmiştir. Ayrıca Sabancı Vakfı, kalite ve mükemmellik anlayışıyla yürüttüğü çalışmalarında liderlik, inovasyon ve teknoloji alanındaki başarıları nedeniyle Business Initiative Directions tarafından verilen Uluslararası Kalite Altın Yıldızı Ödülü’ne layık görülmüştür.