Avrupa Wushu Şampiyonası (Sadece 2010 Yılı İçin)

Antalya Dilek Sabancı Spor Salonu’nda 7-14 Mart 2010 tarihleri arasında gerçekleştirilen 13. Avrupa Wushu Şampiyonası bir defaya mahsus olmak üzere Dilek Sabancı Spor Ödülleri kapsamında değerlendirilerek, başarılı sporcular ödüllendirilmiştir.

8 ülkeden 673 sporcunun katıldığı 13. Avrupa Wushu Şampiyonasında birincilik elde eden 21 sporcu Dilek Sabancı Spor Ödülü almaya hak kazanmıştır.Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Dilek Sabancı, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Adını ve fikirlerini yaşatmayı, izinden yürümeyi en önemli görev haline getirdiğim Babam merhum Sakıp Sabancı’nın vasiyetini yerine getirerek bizlere büyük gurur yaşatan sporcularımızı Sabancı Vakfı’nın desteğiyle ödüllendirmekten mutluluk duyuyorum.  Gençlerin küçük bir destekle ne büyük başarılar elde ettiklerini görmek, bize doğru yolda olduğumuzu gösteriyor” dedi.

Ödül alan sporcular aşağıda belirtilmiştir:

13. Avrupa Wushu Şampiyonası

Sanda-Büyük Erkekler Hüseyin Dündar