Sakıp Sabancı Yaşam Boyu Başarı Ödülü

Tiyatro sanatının gelişmesine önemli katkılarda bulunmuş ustalara minnet ve saygı sunmak amacıyla 2005 yılından bu yana “Sakıp Sabancı Yaşam Boyu Başarı Ödülü” verilmektedir.

19. Tiyatro Festivali (2017) Türk tiyatrosunun usta oyuncusu Ayten Gökçer’e takdim edildi.
Erdal Özyağcılar 18. Tiyatro Festivali (2016) Türk tiyatrosunun usta oyuncusu Erdal Özyağcılar’a takdim edildi.
17. Tiyatro Festivali (2015) Türk tiyatrosunun usta oyuncusu Cihan Ünal’a takdim edildi.
16. Tiyatro Festivali (2014) Türk tiyatrosunun usta oyuncusu Zeliha Berksoy’a takdim edildi.
15. Tiyatro Festivali (2013) Türk tiyatrosunun usta oyuncusu Rutkay Aziz’e takdim edildi.
14. Tiyatro Festivali (2012) Türk tiyatrosunun usta oyuncusu Haldun Dormen’e takdim edildi.
13. Tiyatro Festivali (2011) Türk tiyatrosunun usta oyuncusu Gülriz Sururi’ye takdim edildi.
12. Tiyatro Festivali (2010) Türk tiyatrosunun usta oyuncusu Müşfik Kenter’e takdim edildi.
11. Tiyatro Festivali (2009) Türk tiyatrosunun usta oyuncusu Genco Erkal’a takdim edildi.
10. Tiyatro Festivali (2008) Türk tiyatrosunun usta oyuncusu Yıldız Kenter’e takdim edildi.
09. Tiyatro Festivali (2007) Türk tiyatrosunun usta oyuncusu Bozkurt Kuruç’a takdim edildi.
08. Tiyatro Festivali (2006) Türk tiyatrosunun usta oyuncusu Macide Tanır’a takdim edildi.
07. Tiyatro Festivali (2005) Türk tiyatrosunun usta oyuncusu Cüneyt Gökçer’e takdim edildi.