Yayınlar
Sabancı Vakfı

Ocak 2017

Fark Yaratanlar Programı Uygulama, Değerlendirme ve Sonuç Raporu

Eylül 2015 - Haziran 2016 arasında yürütülen (Fark Yaratanlar 7. Sezon) tüm program ve faaliyet değerlendirmeleri göze alınarak hazırlanan raporu incelemek için tıklayınız.

Sabancı Vakfı

Eylül 2015

Fark Yaratanlar Programı Uygulama, Değerlendirme ve Sonuç Raporu

Ekim 2014 - Mayıs 2015 arasında yürütülen (Fark Yaratanlar 6. Sezon) tüm program ve faaliyet değerlendirmeleri göze alınarak hazırlanan raporu incelemek için tıklayınız.

Aralık 2014

Fark Yaratanlar Programı Uygulama, Değerlendirme ve Sonuç Raporu

Ekim 2013 - Mayıs 2014 arasında yürütülen (Fark Yaratanlar 5. Sezon) tüm program ve faaliyet değerlendirmeleri göze alınarak hazırlanan raporu incelemek için tıklayınız

Eylül 2013

Fark Yaratanlar Programı Uygulama, Değerlendirme ve Sonuç Raporu

Ekim 2012 - Mayıs 2013 arasında yürütülen (Fark Yaratanlar 4. Sezon) tüm program ve faaliyet değerlendirmeleri göze alınarak hazırlanan raporu incelemek için tıklayınız.

Fark Yaratanlar Kitabı

Temmuz 2013

Fark Yaratanlar Kitabı

2009-2013 yayın döneminde dört sezon boyunca halkın aday gösterdiği 1.120 başvuru arasından Danışma Kurulu’nun seçimi ile 100 "Fark Yaratan" kişinin ilham veren hikayesi çekildi ve yayınlandı. Bu 100 Fark Yaratan'ın hikayesi için Fark Yaratanlar kitabımızı inceleyebilirsiniz.

Temmuz 2012

Fark Yaratanlar Programı Uygulama, Değerlendirme ve Sonuç Raporu

Kasım 2011 - Mayıs 2012 arasında yürütülen (Fark Yaratanlar 3. Sezon) tüm program ve faaliyet değerlendirmeleri göze alınarak hazırlanan raporu incelemek için tıklayınız.

Ağustos 2011

Fark Yaratanlar Programı Uygulama, Değerlendirme ve Sonuç Raporu

Mayıs 2009 - Haziran 2011 arasında yürütülen (Fark Yaratanlar 1 ve 2. Sezonları) tüm program ve faaliyet değerlendirmeleri göze alınarak hazırlanan raporu incelemek için tıklayınız