Yüksel Sabancı Sanat Merkezi - Yıldız Teknik Üniversitesi - İstanbul

Yıldız Teknik Üniversitesi bahçesinde, Şevket Sabancı Kütüphanesi ile Sadıka Sabancı Kreşi arasında kalan alanda bulunan Kültür Merkezi toplam 2.500 m2 alan üzerinde kurulmuş olup, 1.500 m2 kapalı alana sahiptir.

1990 yılında Sabancı Vakfı tarafından yaptırılan Yüksel Sabancı Sanat Merkezi’nin kullanım hakkı Üniversite Rektörlüğü’ne devredilmiştir.

Bodrum, zemin ve birinci kattan oluşan Merkez, sergi salonları ve eğitim amaçlı salonları ile üniversite gençliğine hizmet vermektedir.

Yüksel Sabancı Sanat Merkezi’nde yılda yaklaşık 10 sergi ve performans gösterileri düzenlenmektedir.

İletişim Bilgileri

Adres :  Yıldız Teknik Üniversitesi Kampusü L Blok Barbaros Bulvarı Beşiktaş-İstanbul
Tel :  (212) 383 70 70 - (212)  383 27 07 - (212) 383 50 33
Web Adresi www.sts.yildiz.edu.tr