Sayılarla Sabancı Vakfı

KALICI ESERLER

BURSLAR

• infographic-0244.000denFazlaBir Yılda Burs Verilen1974’TEN BERİ VERİLEN BURS1.500ÜNİVERSİTEYEGİRİŞBURSUKALKINMADA ÖNCELİKLİİLLERBURSUENGELLİÖĞRENCİLERBURSUSABANCI VAKFIVİSTABURSUĞERBURSLARKİŞİ
KÜLTÜR SANAT

ULUSLARARASI İLİŞKİLER

ÖDÜLLER

FİLANTROPİ SEMİNERLERİ

SABANCI VAKFI
HİBE PROGRAMLARI

SABANCI VAKFI
HİBE PROGRAMLARI

• infographic-07126TAMAMLANANPROJE170BİNDOĞRUDAN ULAŞILAN KİŞİ700BİNDOLAYLI OLARAK ULAŞILAN KİŞİSabancı Vakfı 2007den beri74 ilde yürütülen 137 projeye toplamda16 Milyon TL hibe desteği vermiştir.
FARK YARATANLAR

• infographic-092.300den fazlaBAŞVURU160FARKÇalışmalarına görünürlük kazandırÇalışmalarında güvenilirlik kazandıYARATAN17 MİLYONVIDEO İZLENME SAYISI250.000SOSYAL MEDYA TAKİPÇİSİFARK YARATANLAR’INHAYATI NASIL DEĞİŞTİ?Sabancı Vakfı 2014’ten bu yanatoplamda 11 Projeye 400 Bin TLye yakınhibe desteği vermiştir.%100%93Programdan sonra basının ilgisi arttıÇalışmalarını yaygınlaştır%61%73Çalıştığı kurumda gönüllü vebağış artışı olduKamu, sivil toplum, özel sektör vebireyler tarafından işbirliği için arandı%55Diğer Fark Yaratanlar ile iletişimegeçti.Çalıştıkları alandaki kararvericileri etkiledi%50%60%54