Sayılarla Sabancı Vakfı

KALICI ESERLER

BURSLAR

• infographic-0244.000denFazlaBir Yılda Burs Verilen1974’TEN BERİ VERİLEN BURS1.500ÜNİVERSİTEYEGİRİŞBURSUKALKINMADA ÖNCELİKLİİLLERBURSUENGELLİÖĞRENCİLERBURSUSABANCI VAKFIVİSTABURSUĞERBURSLARKİŞİ
KÜLTÜR SANAT

ULUSLARARASI İLİŞKİLER

ÖDÜLLER

FİLANTROPİ SEMİNERLERİ

SABANCI VAKFI
HİBE PROGRAMLARI

SABANCI VAKFI
HİBE PROGRAMLARI

• infographic-07126TAMAMLANANPROJE170BİNDOĞRUDAN ULAŞILAN KİŞİ700BİNDOLAYLI OLARAK ULAŞILAN KİŞİSabancı Vakfı 2007den beri74 ilde yürütülen 137 projeye toplamda16 Milyon TL hibe desteği vermiştir.
FARK YARATANLAR

• infographic-092.300den fazlaBAŞVURU160FARKÇalışmalarına görünürlük kazandırÇalışmalarında güvenilirlik kazandıYARATAN17 MİLYONVIDEO İZLENME SAYISI250.000SOSYAL MEDYA TAKİPÇİSİFARK YARATANLAR’INHAYATI NASIL DEĞİŞTİ?Sabancı Vakfı 2014’ten bu yanatoplamda 11 Projeye 400 Bin TLye yakınhibe desteği vermiştir.%100%93Programdan sonra basının ilgisi arttıÇalışmalarını yaygınlaştır%61%73Çalıştığı kurumda gönüllü vebağış artışı olduKamu, sivil toplum, özel sektör vebireyler tarafından işbirliği için arandı%55Diğer Fark Yaratanlar ile iletişimegeçti.Çalıştıkları alandaki kararvericileri etkiledi%50%60%54

Bu formu doldurarak Sabancı Vakfı (Veri Sorumlusu) tarafından iletişim formu ve e-bülten aboneliği kapsamında elde edilmiş/edilecek ya da vakfımızla paylaştığınız/paylaşacağınız şahsınıza ait her türlü kişisel verinin 6698 sayılı "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" kapsamında ve Sabancı Vakfı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Aydınlatma Metni'nde öngörülen esas ve usuller ile amaç ve yöntemler dahilinde kaydedilebileceğini, depolanabileceğini, güncellenebileceğini, silinebileceğini; üçüncü kişilere açıklanabileceğini, devredilebileceğini, sınıflandırılabileceğini, şahsınızla iletişime geçilmesi için kullanılabileceğini ve kanunda ve diğer ilgili mevzuatta sayılan şekillerde işlenebileceğini kabul etmiş olmaktasınız.