Bursiyer Buluşması

Dilek Sabancı Bursiyerleri ile Bir Araya Geldi

Sabancı Vakfı Bursları kapsamında uygulanmakta olan Dilek Sabancı Burs Programı ve Sakıp Sabancı Burs Programı çerçevesinde burs alan bursiyerler ile Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Dilek Sabancı, İstanbul Anadolu Hisarı Sakıp Sabancı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu’nda 20 Aralık 2008 tarihinde düzenlenen öğle yemeğinde bir araya geldi.

Bursiyerlerin başarılarını teşvik etmek ve motivasyonlarını artırmak amacıyla düzenlenen buluşmaya Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Dilek Sabancı'nın yanı sıra Sabancı Vakfı Genel Müdürü Hüsnü Paçacıoğlu, Vakfın diğer yöneticileri ve basın mensupları katıldı.

14 Bursiyerin sohbet ederek kaynaştıkları buluşma organizasyonunda Dilek Sabancı, bursiyerler ile bir arada bulunmaktan dolayı çok memnun olduğunu iletti.