Kuleli Cami

1980 yılında hizmet vermeye başlayan Kuleli Cami toplam 1350 m2 kapalı alana sahiptir.

Vakıflar Genel Müdürlüğüne ait arazi üzerinde bulunan Cami’nin restorasyonu Sabancı Vakfı tarafından yapılarak kullanım hakkı Diyanet İşleri Başkanlığı’na devredilmiştir. 350 kişilik kullanım kapasitesi bulunan caminin hemen yanında 2 katlı lojmanı bulunmaktadır.

Adres : Kuleli Caddesi No:77 Çengelköy-Üsküdar-İstanbul
Tel : (530) 690 99 58
İmam : Hafız Osman Nuri Keskin

Bu formu doldurarak Sabancı Vakfı (Veri Sorumlusu) tarafından iletişim formu ve e-bülten aboneliği kapsamında elde edilmiş/edilecek ya da vakfımızla paylaştığınız/paylaşacağınız şahsınıza ait her türlü kişisel verinin 6698 sayılı "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" kapsamında ve Sabancı Vakfı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Aydınlatma Metni'nde öngörülen esas ve usuller ile amaç ve yöntemler dahilinde kaydedilebileceğini, depolanabileceğini, güncellenebileceğini, silinebileceğini; üçüncü kişilere açıklanabileceğini, devredilebileceğini, sınıflandırılabileceğini, şahsınızla iletişime geçilmesi için kullanılabileceğini ve kanunda ve diğer ilgili mevzuatta sayılan şekillerde işlenebileceğini kabul etmiş olmaktasınız.