Efes Antik Kent - Teras Evler - 18 No'lu Eros Odası

Ülkemizin kültürel mirasını korumak, kültür mirası hakkındaki farkındalığı arttırmak, turizm potansiyelini desteklemek ve uluslararası arkeoloji platformu içinde bir değer oluşturmak amacıyla kurulmuş olan Efes Vakfı, Efes Antik Kent’te bulunan mevcut binaların restorasyonu ile ilgili çalışmalar yapmaktadır.

Tarihi hazineler arasında yer alan Efes Antik Kent’te, geçmişte yapılmış kazılar sonucu ortaya çıkarılan yapıların kullanılamaz hale gelmesi nedeniyle Efes Vakfı, bir yandan mevcut binaların restorasyonunu tamamlamaya çalışmakta, diğer taraftan yeni kazılara başlamaktadır.

Sabancı Vakfı, Efes Vakfı’nın Efes Antik Kent’te yaptığı değerli çalışmalara destek olmak amacıyla Efes Antik Kent’te bulunan Teras Evler’de 18 numaralı Eros Odası’nın restorasyonu için katkı sağlamış olup restorasyon çalışmaları devam etmektedir.

Adres : Meclisi Mebusan Cad. No:35/37 34427 Salıpazarı – İstanbul
Tel : (212) 393 52 00
Faks : (212) 393 52 11
Web Adresi ephesus-foundation.org
E-Posta : info@ephesus-foundation.org

Bu formu doldurarak Sabancı Vakfı (Veri Sorumlusu) tarafından iletişim formu ve e-bülten aboneliği kapsamında elde edilmiş/edilecek ya da vakfımızla paylaştığınız/paylaşacağınız şahsınıza ait her türlü kişisel verinin 6698 sayılı "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" kapsamında ve Sabancı Vakfı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Aydınlatma Metni'nde öngörülen esas ve usuller ile amaç ve yöntemler dahilinde kaydedilebileceğini, depolanabileceğini, güncellenebileceğini, silinebileceğini; üçüncü kişilere açıklanabileceğini, devredilebileceğini, sınıflandırılabileceğini, şahsınızla iletişime geçilmesi için kullanılabileceğini ve kanunda ve diğer ilgili mevzuatta sayılan şekillerde işlenebileceğini kabul etmiş olmaktasınız.