Amerikan Lisesi 100. Yıl Binası

Sağlık Eğitim Vakfı’na bağlı olan okulun kullanım hakkı Özel Tarsus Amerikan Koleji ve Sağlık Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu’na devredilmiştir.

1987 yılında hizmet vermeye başlayan Amerikan Lisesi 100. Yıl Binası toplam 3.300 m2 alan üzerine kurulmuş olup, 1.300 m2 kapalı alana sahiptir.

Bina yukarıda adı geçen iki okulun el işi ve resim atölyesi olarak kullanılmaktadır. Her biri 50 m2 olmak üzere toplam 7 odası bulunmaktadır.

Adres : Cengiz Topel Caddesi No:44 Tarsus-İçel-Mersin
Tel : (324) 241 81 81
Faks : (324) 241 81 04
Web Adresi : tac.k12.tr
Özel Tarsus Amerikan Kolej Müdürü : Andrew Leathwood, Günseli Yüksel
Tel : (324) 241 81 02-08
Sağlık Eğitim Vakfı Ortaokul Müdürü : Ayfer Aydın

Bu formu doldurarak Sabancı Vakfı (Veri Sorumlusu) tarafından iletişim formu ve e-bülten aboneliği kapsamında elde edilmiş/edilecek ya da vakfımızla paylaştığınız/paylaşacağınız şahsınıza ait her türlü kişisel verinin 6698 sayılı "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" kapsamında ve Sabancı Vakfı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Aydınlatma Metni'nde öngörülen esas ve usuller ile amaç ve yöntemler dahilinde kaydedilebileceğini, depolanabileceğini, güncellenebileceğini, silinebileceğini; üçüncü kişilere açıklanabileceğini, devredilebileceğini, sınıflandırılabileceğini, şahsınızla iletişime geçilmesi için kullanılabileceğini ve kanunda ve diğer ilgili mevzuatta sayılan şekillerde işlenebileceğini kabul etmiş olmaktasınız.