Sakıp Sabancı Ortaokulu

1974 yılında hizmete girmiş olan Sakıp Sabancı Ortaokulu ailenin ilk kalıcı eserlerinden birisidir.

Toplam 9.800 m2 alan üzerinde kurulmuş olup, 2.800 m2 kapalı alana sahip olan Sakıp Sabancı Ortaokulu’nun kullanım hakkı Milli Eğitim Bakanlığı’na devredilmiştir.

Adana’nın nüfusu en yoğun bölgelerinden birinde hizmet vermekte olan okulda 1,500 öğrenci eğitim almakta olup, 22 derslik, toplantı salonu, laboratuvar, resim atölyesi ve idari ofisler bulunmaktadır.

Her yıl okulu başarıyla bitiren ilk üç öğrenciye “Sakıp Sabancı Eğitim Ödülleri” ve lise öğrenimleri süresince de “Sakıp Sabancı Başarı Bursu” verilmektedir.

Adres :

Seyhan Mahallesi Karataş Caddesi

Hasan Şaş Bulvarı Yüreğir-Adana

Tel : (322) 321 46 15
Faks : (322) 324 44 38
Web Adresi : sakipsabanciortaokulu.meb.k12.tr
E-Posta : hasoz1970@gmail.com
Müdür : Hasan Özcan

Bu formu doldurarak Sabancı Vakfı (Veri Sorumlusu) tarafından iletişim formu ve e-bülten aboneliği kapsamında elde edilmiş/edilecek ya da vakfımızla paylaştığınız/paylaşacağınız şahsınıza ait her türlü kişisel verinin 6698 sayılı "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" kapsamında ve Sabancı Vakfı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Aydınlatma Metni'nde öngörülen esas ve usuller ile amaç ve yöntemler dahilinde kaydedilebileceğini, depolanabileceğini, güncellenebileceğini, silinebileceğini; üçüncü kişilere açıklanabileceğini, devredilebileceğini, sınıflandırılabileceğini, şahsınızla iletişime geçilmesi için kullanılabileceğini ve kanunda ve diğer ilgili mevzuatta sayılan şekillerde işlenebileceğini kabul etmiş olmaktasınız.