Enerjisa Bandırma Fen Lisesi

Okul, Enerjisa'nın şartlı bağışı ile Sabancı Vakfı tarafından yaptırılarak, kullanım hakkı Balıkesir Valiliği’ne devredilmiştir.

2010-2011 eğitim-öğretim yılında hizmet vermeye başlayan Enerjisa Bandırma Fen Lisesi toplam 15.565 m2 alan üzerinde kurulmuş olup, 5.561 m2 kapalı alana sahiptir.

480 öğrenci kapasitesi bulunan Enerjisa Bandırma Fen Lisesi'nde, fizik, kimya ve biyoloji laboratuvarları, 16 derslik, kantin, kütüphane ve idari ofisler bulunmaktadır. Okul bahçesinde futbol, voleybol ve basketbol sahası ve satranç alanı öğrencilerin hizmetine sunulmuştur.

Adres : Gönen Yolu No. 61 Bandırma-Balıkesir
Tel : (266) 738 01 22
Faks : (266) 738 05 27
Web Sİtesi : ebfl.meb.k12.tr
E-Posta : 972634@meb.k12.tr
Müdür Vekili : Nalan Yıldırım

Bu formu doldurarak Sabancı Vakfı (Veri Sorumlusu) tarafından iletişim formu ve e-bülten aboneliği kapsamında elde edilmiş/edilecek ya da vakfımızla paylaştığınız/paylaşacağınız şahsınıza ait her türlü kişisel verinin 6698 sayılı "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" kapsamında ve Sabancı Vakfı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Aydınlatma Metni'nde öngörülen esas ve usuller ile amaç ve yöntemler dahilinde kaydedilebileceğini, depolanabileceğini, güncellenebileceğini, silinebileceğini; üçüncü kişilere açıklanabileceğini, devredilebileceğini, sınıflandırılabileceğini, şahsınızla iletişime geçilmesi için kullanılabileceğini ve kanunda ve diğer ilgili mevzuatta sayılan şekillerde işlenebileceğini kabul etmiş olmaktasınız.