Sadıka Sabancı Kreşi - Yıldız Teknik Üniversitesi

Sadıka Sabancı Kreşi, Sabancı Vakfı tarafından Yıldız Teknik Üniversitesi Kampüsü’nde yaptırılarak kullanım hakkı Üniversite Rektörlüğü’ne devredilmiştir.

1985 yılında hizmet vermeye başlayan Sadıka Sabancı Kreşi toplam 800 m2 alan üzerinde kurulmuş olup, 400 m2 kapalı alana sahiptir.

Sadıka Sabancı Kreşi, 3-6 yaş arası çocukların düzeylerine ve bireysel yeteneklerine göre uygun çevre ve imkanlar sağlayarak bedensel, zihinsel ve sosyal yönden gelişmelerini destekleyerek temel eğitim bütünlüğü içerisinde öğrencileri ilköğretime hazırlamaktadır.

Üniversite personelinin ve civardaki ailelerin çocuklarına tam gün eğitim vermekte olan anaokulunda 5 derslik, mutfak ve yemek salonu bulunmaktadır. Anaokulunun içerisinde bulunan oyun salonunun yanı sıra havaların güzel olduğu zamanlarda öğrenciler anaokulunun bahçesinde bulunan parkta oyun oynayarak keyifli saatler geçirmektedir.

Sadıka Sabancı Kreşi’nde yılsonunda öğrenciler tarafından düzenlenen gösteriler veliler tarafından ilgiyle izlenmektedir.
İletişim Bilgileri

Adres : Yıldız Teknik Üniversitesi Merkez Kampüsü Barbaros Bulvarı Beşiktaş-İstanbul
Tel : (212) 383 22 97
Faks : (212) 258 57 29
Web Adresi : kres.yildiz.edu.tr
Müdür : Ayşe Yılmaz

Bu formu doldurarak Sabancı Vakfı (Veri Sorumlusu) tarafından iletişim formu ve e-bülten aboneliği kapsamında elde edilmiş/edilecek ya da vakfımızla paylaştığınız/paylaşacağınız şahsınıza ait her türlü kişisel verinin 6698 sayılı "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" kapsamında ve Sabancı Vakfı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Aydınlatma Metni'nde öngörülen esas ve usuller ile amaç ve yöntemler dahilinde kaydedilebileceğini, depolanabileceğini, güncellenebileceğini, silinebileceğini; üçüncü kişilere açıklanabileceğini, devredilebileceğini, sınıflandırılabileceğini, şahsınızla iletişime geçilmesi için kullanılabileceğini ve kanunda ve diğer ilgili mevzuatta sayılan şekillerde işlenebileceğini kabul etmiş olmaktasınız.