Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

1994 yılında öğretime başlayan Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Bilişim Teknolojileri ve Elektrik-Elektronik alanı bulunmaktadır.

Toplam 13.550 m2 alan ve 5 kat üzerine 3.750 m2 kapalı alan olarak Sabancı Vakfı tarafından yaptırılan okulun kullanım hakkı Milli Eğitim Bakanlığı'na devredilmiştir.

Öğretim süresi 4 yıl olan Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde genel kültür dersleri ve uygulamalı atölye ile meslek derslerinin işlendiği 24 kişilik 16 derslik, 15 atölye, 4 laboratuvar, 130 kişilik çok amaçlı salon, 300 kişilik spor salonu, idari birimler, kütüphane, kantin ve yemekhane bulunmaktadır.

9.800 m2’lik bahçe alanı değişik ve değerli süs bitkileri, ağaç ve çiçeklerle donatılmıştır. Her yıl düzenli olarak bakımı yapılan okul bahçesinin, Kocaeli İlinde düzenlenen en güzel okul bahçesi yarışmasında il birinciliği bulunmaktadır.

Adres : Fatih Mah. Bağdat Cad. No:1 Alikahya - Kocaeli
Tel : (262) 319 25 62
Faks : (262) 319 25 63
Web Adresi : sabancimtal.meb.k12.tr
E-Posta : sabancimtal@gmail.com
Müdür : Tahir Yerlikaya
Tel : (262) 319 20 96

Bu formu doldurarak Sabancı Vakfı (Veri Sorumlusu) tarafından iletişim formu ve e-bülten aboneliği kapsamında elde edilmiş/edilecek ya da vakfımızla paylaştığınız/paylaşacağınız şahsınıza ait her türlü kişisel verinin 6698 sayılı "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" kapsamında ve Sabancı Vakfı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Aydınlatma Metni'nde öngörülen esas ve usuller ile amaç ve yöntemler dahilinde kaydedilebileceğini, depolanabileceğini, güncellenebileceğini, silinebileceğini; üçüncü kişilere açıklanabileceğini, devredilebileceğini, sınıflandırılabileceğini, şahsınızla iletişime geçilmesi için kullanılabileceğini ve kanunda ve diğer ilgili mevzuatta sayılan şekillerde işlenebileceğini kabul etmiş olmaktasınız.