M. Nedim Bozfakıoğlu

Hacı Ömer Sabancı Holding A.Ş. Eski Genel Sekreteri

1950 yılında Tarsus’ta doğan Nedim Bozfakıoğlu 1972 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun olmuştur.

Nedim Bozfakıoğlu 2010-2018 yılları arasında Sabancı Holding’de Genel Sekreter olarak görev yapmıştır. Bu görevinin öncesinde Lassa ve Kordsa’da Finansman Müdürü ve Mali İşler Müdür Yardımcısı, daha sonra Sabancı Holding'de Bütçe, Muhasebe ve Konsolidasyon Daire Başkanı olarak görev yapmıştır.

Bu formu doldurarak Sabancı Vakfı (Veri Sorumlusu) tarafından iletişim formu ve e-bülten aboneliği kapsamında elde edilmiş/edilecek ya da vakfımızla paylaştığınız/paylaşacağınız şahsınıza ait her türlü kişisel verinin 6698 sayılı "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" kapsamında ve Sabancı Vakfı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Aydınlatma Metni'nde öngörülen esas ve usuller ile amaç ve yöntemler dahilinde kaydedilebileceğini, depolanabileceğini, güncellenebileceğini, silinebileceğini; üçüncü kişilere açıklanabileceğini, devredilebileceğini, sınıflandırılabileceğini, şahsınızla iletişime geçilmesi için kullanılabileceğini ve kanunda ve diğer ilgili mevzuatta sayılan şekillerde işlenebileceğini kabul etmiş olmaktasınız.