Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) Altın Pusula 2015 Büyük Ödülü

Sabancı Vakfı, Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından 14. kez düzenlenen Altın Pusula Ödülleri’nde “Büyük Ödül”e layık görüldü.

Halkla ilişkiler alanında Türkiye’deki en prestijli ödül olarak kabul edilen Altın Pusula Ödülleri’nde 20 kategoride toplam 124 proje yarıştı. Sabancı Vakfı, toplumsal sorunlara çözüm üreten sıra dışı kişilerin olağanüstü etkiler yaratan öykülerini görünür kıldığı “Fark Yaratanlar” programı iletişim çalışmaları ile “Büyük Ödül”ü almaya hak kazandı.

Altın Pusula Ödülü ile ilgili bir açıklama yapan Sabancı Vakfı Genel Müdürü Zerrin Koyunsağan: “Kadın, genç ve engellilerin toplumda eşit fırsatlara sahip olmaları ve topluma aktif olarak katılımları sağlamak için çalışmalar yürüten projelere Sabancı Vakfı Programları ile desteğimizi sürdürüyoruz. Fark Yaratanlar programı bu yapı içinde 6 sezondur yürüttüğümüz ve toplumsal sorunlara dikkat çekme ve bireyleri harekete geçirmede kalıcı ve olağanüstü etkisine şahit olduğumuz özel bir proje. Vakfımıza ve 130 Fark Yaratan kişinin emeğine karşılık büyük ödüle layık görüldüğümüz için büyük mutluluk duyuyoruz.” dedi.