Zerrin Koyunsağan

Hacı Ömer Sabancı Vakfı Başkan Yardımcısı

Zerrin Koyunsağan, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Matematik Bölümü’nden mezun olduktan sonra  1987-1997 yılları arasında ODTÜ’de Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, 1998-2005 yılları arasında Sabancı Üniversitesi’nde Kurucu Öğrenci Kaynakları Direktörlüğü görevlerinde bulunmuştur.

Sabancı Vakfı’na 2006 yılında katılan Zerrin Koyunsağan, 2011-2018 yılları arasında Sabancı Vakfı Genel Müdürü olarak görev yapmış olup, halen Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti ve İcra Komitesi Başkan Yardımcılığı görevlerini yürütmektedir.

Koyunsağan, ODTÜ Mezunlar Derneği Üyesi, Sabancı Üniversitesi Onursal Üyesi, ERG (Eğitim Reformu Girişimi) Yönetim Kurulu ve Sabancı Üniversitesi Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Çalışmaları Mükemmeliyet Merkezi Danışma Kurulu Üyesidir.