Ahmet Sabancı Anaokulu

Sabancı Vakfı tarafından yaptırılarak kullanım hakkı Milli Eğitim Bakanlığı’na devredilmiş olan Ahmet Sabancı Anaokulu 3-6 yaş arası çocuklara yarım gün eğitim vermektedir.

1988 yılında hizmet vermeye başlayan Ahmet Sabancı Anaokulu toplam 4.250 m2 alan üzerinde kurulmuş olup, 350 m2 kapalı alana sahiptir.

Ahmet Sabancı Anaokulu, öğrencilerin küçük yaşlardan itibaren fiziksel ve ruhsal gelişimlerinin sağlıklı bir biçimde gelişmesini sağlayarak öğrencilerini ilköğretime hazırlamaktadır.

180 öğrenci kapasitesi olan anaokulunda 25’şer kişilik 7 şube, 30 kişilik yemek odası, mutfak ve idari ofisler bulunmaktadır.

Ahmet Sabancı Anaokulu'nda Anneler Günü ve 23 Nisan gibi özel günlerde yapılan etkinliklerin yanı sıra yıl sonunda öğrencilerin yıl boyunca yaptıkları faaliyetler sergilenmektedir.

Adres : Belediye Evleri Mahallesi 94 Sokak Çukurova -Adana
Tel : (322) 239 27 71
Web Sitesi : ahmetsabancianaokulu.meb.k12.tr
E-Posta : ahmetsabancianaokulu@gmail.com

967780@meb.k12.tr
Müdür : Kemal Algan

Bu formu doldurarak Sabancı Vakfı (Veri Sorumlusu) tarafından iletişim formu ve e-bülten aboneliği kapsamında elde edilmiş/edilecek ya da vakfımızla paylaştığınız/paylaşacağınız şahsınıza ait her türlü kişisel verinin 6698 sayılı "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" kapsamında ve Sabancı Vakfı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Aydınlatma Metni'nde öngörülen esas ve usuller ile amaç ve yöntemler dahilinde kaydedilebileceğini, depolanabileceğini, güncellenebileceğini, silinebileceğini; üçüncü kişilere açıklanabileceğini, devredilebileceğini, sınıflandırılabileceğini, şahsınızla iletişime geçilmesi için kullanılabileceğini ve kanunda ve diğer ilgili mevzuatta sayılan şekillerde işlenebileceğini kabul etmiş olmaktasınız.