Sabancı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Daha önceleri Akbank Şubesi olarak hizmet vermekte olan bina, banka şubesinin kapanmasıyla Sabancı Vakfı tarafından yaptırılarak öğretmenevine dönüştürülmüştür.

20 Ocak 1996 tarihinde hizmete giren Sabancı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu 49 yıllığına Milli Eğitim Bakanlığı’na devredilmiştir.

608 m2 kapalı alana sahip, 3 katlı olan öğretmenevinde sosyal amaçlı salon, okuma salonu, yemekhane, mutfak, idare odası ve 7 odalı 14 yataklı konaklama bölümü bulunmaktadır.

İlçede konaklama hizmeti sunan tek yer olması sebebiyle Sabancı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu'na ayrı bir önem verilmektedir.

Sabancı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu, öğretmenlerin boş zamanlarını değerlendirmeleri, birbirleriyle kaynaşmaları ve dayanışma içinde olmaları, sosyal ve ruhsal gelişim ihtiyaçlarını karşılamaları, hizmet içinde ortaya çıkacak eğitim ihtiyaçlarını gidermeleri, sosyal ve kültürel açıdan kendilerini geliştirmeleri için kurulmuştur.

Adres : Yeni Mahallesi Park Caddesi No:23 09970 Koçarlı - Aydın
Tel : (256) 761 24 24
Faks : (256) 761 20 14
Web Adresi : kocarliogretmenevi.meb.k12.tr
E-Posta : 971045@meb.k12.tr
Müdür : Mehmet Sayın

Bu formu doldurarak Sabancı Vakfı (Veri Sorumlusu) tarafından iletişim formu ve e-bülten aboneliği kapsamında elde edilmiş/edilecek ya da vakfımızla paylaştığınız/paylaşacağınız şahsınıza ait her türlü kişisel verinin 6698 sayılı "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" kapsamında ve Sabancı Vakfı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Aydınlatma Metni'nde öngörülen esas ve usuller ile amaç ve yöntemler dahilinde kaydedilebileceğini, depolanabileceğini, güncellenebileceğini, silinebileceğini; üçüncü kişilere açıklanabileceğini, devredilebileceğini, sınıflandırılabileceğini, şahsınızla iletişime geçilmesi için kullanılabileceğini ve kanunda ve diğer ilgili mevzuatta sayılan şekillerde işlenebileceğini kabul etmiş olmaktasınız.