Özdemir Sabancı Kongre ve Konser Salonu Türk Japon Vakfı

1998 yılında Sabancı Vakfı tarafından yaptırılarak Türk Japon Kültür Merkezi bünyesinde hizmet vermeye başlayan Özdemir Sabancı Konferans Salonu’nun kullanım hakkı Türk Japon Vakfı’na devredilmiştir.

Özdemir Sabancı Kongre ve Konser Salonu, 2 katlı ve 400 kişi kapasiteli olup, her türlü ulusal ve uluslararası kongre, seminer, toplantı, konferans, konser, gösteri ve kültürel etkinliğin düzenlenmesine olanak sağlayacak şekilde düzenlenmiştir.

Kongre salonunda video projektör sistemi, simültane tercüme olanağı, ses ve ışıklandırma sistemi ile eğitim amaçlı lisan laboratuvarları bulunmaktadır.

İletişim Bilgileri

Adres :

Ferit Recai Ertuğrul Caddesi No:2 06450

Oran-Ankara (Milletvekili Lojmanları Yanı)

Tel : (312) 491 17 54-55
Faks : (312) 491 17 52