Özdemir Sabancı Kongre ve Konser Salonu Türk Japon Vakfı

1998 yılında Sabancı Vakfı tarafından yaptırılarak Türk Japon Kültür Merkezi bünyesinde hizmet vermeye başlayan Özdemir Sabancı Konferans Salonu’nun kullanım hakkı Türk Japon Vakfı’na devredilmiştir.

Özdemir Sabancı Kongre ve Konser Salonu, 2 katlı ve 400 kişi kapasiteli olup, her türlü ulusal ve uluslararası kongre, seminer, toplantı, konferans, konser, gösteri ve kültürel etkinliğin düzenlenmesine olanak sağlayacak şekilde düzenlenmiştir.

Kongre salonunda video projektör sistemi, simültane tercüme olanağı, ses ve ışıklandırma sistemi ile eğitim amaçlı lisan laboratuvarları bulunmaktadır.

Adres :

Ferit Recai Ertuğrul Caddesi No:2 06450

Oran-Ankara (Milletvekili Lojmanları Yanı)

Tel : (312) 491 17 54-55
Faks : (312) 491 17 52
E-Posta : tjv@tjv.org.tr
Web Adresi : tjv.org.tr
Vakıf Başkanı : Prof. Dr. Cafer Tayyar Sadıklar

Bu formu doldurarak Sabancı Vakfı (Veri Sorumlusu) tarafından iletişim formu ve e-bülten aboneliği kapsamında elde edilmiş/edilecek ya da vakfımızla paylaştığınız/paylaşacağınız şahsınıza ait her türlü kişisel verinin 6698 sayılı "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" kapsamında ve Sabancı Vakfı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Aydınlatma Metni'nde öngörülen esas ve usuller ile amaç ve yöntemler dahilinde kaydedilebileceğini, depolanabileceğini, güncellenebileceğini, silinebileceğini; üçüncü kişilere açıklanabileceğini, devredilebileceğini, sınıflandırılabileceğini, şahsınızla iletişime geçilmesi için kullanılabileceğini ve kanunda ve diğer ilgili mevzuatta sayılan şekillerde işlenebileceğini kabul etmiş olmaktasınız.