Türkan Sabancı Kültür Merkezi - Trakya Üniversitesi

Türkan Sabancı Kültür Merkezi, Anadolu’nun Avrupa’ya açılan kapısı olan Edirne İlinde Trakya Üniversitesi Kampüsü'nde 1987 yılında Sabancı Vakfı tarafından yaptırılarak kullanım hakkı Trakya Üniversitesi Rektörlüğü’ne devredilmiştir.

Türkan Sabancı Kültür Merkezi, 430 kişilik tiyatro ve toplantı salonu, fuaye salonu, ayrıca küçük toplantılar için 4 salon, kütüphane ve idari kısım gibi bölümlere sahiptir.

Türkan Sabancı Kültür Merkezi, üniversite birimlerinin, bölgenin resmi ve özel kuruluşlarının düzenledikleri seminer, panel, konferans, sempozyum, kongre, sergi ve tiyatro gibi faaliyetlere hizmet vermektedir.

Fuaye Salonu: Fuaye Salonunda her türlü sergi, tanıtım standları ve kokteyl düzenlenebilmektedir. Üniversitenin öğretim elemanları ile öğrencilerinin yapmış olduğu görsel yapıtlar izleyicilere sunulmaktadır.

Seminer Salonu: Kültür Merkezinin ikinci katında yer olan seminer salonu 100 kişi kapasitededir. Her türlü bilimsel etkinlik ve toplantılar yapılabilmektedir.

Konferans Salonu: Kapasitesi 430 olan konferans salonunda Üniversitenin ulusal ve uluslararası toplantıları, konser, panel, sempozyum gibi etkinlikleri burada gerçekleştirilmektedir. Üniversite birimlerinin yanında bölgenin kültürel faaliyetlerine de katkı sağlayan bu salondan üniversitenin dışındaki kurum ve kuruluşlar da yararlanabilmektedir. Salon içinde her türlü teknik donanım mevcut olup belirli günlerde film gösterimleri yapılabilmektedir.

Adres : Trakya Üniversitesi Güllapoğlu Yerleşkesi-Edirne
Tel : (284) 223 52 66
Web Adresi sks.trakya.edu.tr
E-Posta : tsabanci@trakya.edu.tr
Salon Koordinatörü : Gürcan Sakarya

Bu formu doldurarak Sabancı Vakfı (Veri Sorumlusu) tarafından iletişim formu ve e-bülten aboneliği kapsamında elde edilmiş/edilecek ya da vakfımızla paylaştığınız/paylaşacağınız şahsınıza ait her türlü kişisel verinin 6698 sayılı "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" kapsamında ve Sabancı Vakfı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Aydınlatma Metni'nde öngörülen esas ve usuller ile amaç ve yöntemler dahilinde kaydedilebileceğini, depolanabileceğini, güncellenebileceğini, silinebileceğini; üçüncü kişilere açıklanabileceğini, devredilebileceğini, sınıflandırılabileceğini, şahsınızla iletişime geçilmesi için kullanılabileceğini ve kanunda ve diğer ilgili mevzuatta sayılan şekillerde işlenebileceğini kabul etmiş olmaktasınız.